BALUSWIM intenzív úszó tanfolyam a San Marco utcai uszodában

 

Tanfolyamainkon csak egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő, 4. életévüket betöltött szobatiszta gyermekeket tudunk fogadni.

 

 

 

A tanfolyamok helyszíne

 

Tanfolyamainkat a San Marco utcai Gyermekotthon uszodájában (1034 Budapest, San Marco u. 48.) tartjuk.

 

 

 

Tudásszintek

 

Vízhez-szoktató: az a gyerek, aki még soha nem vett részt tanfolyamon, még akkor is, ha bátor, szereti a vizet és ügyes.

Kezdő: akik már átestek a vízhez szoktatáson, tudnak folyamatosan lábtempózni hason vagy háton minimum 25 métert segédeszközzel vagy segédeszköz nélkül, esetleg már elkezdtek tanulni valamilyen kartempót.

Félhaladó - haladó: két úszásnemben szépen, vagy három úszásnemben felismerhetően úszik, három vagy négy úszásnemben szépen úszik.

 

  

 

Időpontok

 

A "vízhez-szoktató" tudásszint esetében egy intenzív tanfolyam 10 napig tart, két egymást követő héten, hétfőtől péntekig délután 17:00 órától 18:00 óráig vagy 18:00 órától 19:00 óráig (csak akkor indul 18:00 órakor intenzív tanfolyam, ha a 17:00 órás csoportok beteltek).

 

A "vízhez-szoktató" tanfolyamok kezdési időpontjai: 06.17; 07.01; 07.15; 07.29. (csak 1 hetes)

 

A "kezdő" és a "haladó" tanfolyamok kezdési időpontjai: 06.17; 06.24; 07.01; 07.08; 07.15; 07.22; 07.29.

 

 

 

A tanfolyamok díjai

 

Az intenzív tanfolyam ára "vízhez-szoktató" tudásszint esetén 21.900.- Ft/fő/2 hét. A 07. 29-től induló héten az ár 11.500.- Ft/fő/turnus. Testvéreknek egyidejű részvétel és fizetés esetén a kedvezményes tanfolyami díj 20.900.- Ft/fő/2 hét.

A "kezdő" és "haladó" tudásszintnél - az egyhetes tanfolyamok esetén - az ár 11.500.- Ft/fő/turnus.

Akik a "vízhez-szoktató" tudásszintű csoportokkal megegyező időpontra, a kéthetes turnusok valamelyikére jelentkeznek, azoknak a kéthetes tanfolyam ára szintén 21.900.- Ft/fő/2 hét. Testvéreknek egyidejű részvétel és fizetés esetén a kedvezményes tanfolyami díj 20.900.- Ft/fő/2 hét.

A befizetés minden tanfolyami időszakra előre történik.

Hiányzás esetén nem áll módunkban pénz visszatérítésére, viszont a hiányzott óraszámmal megegyező óraszámban, előre egyeztetett időpontban lehetőséget adunk a pótlásra a 2019. évi nyári intenzív tanfolyamok utolsó órájáig, vagy beiratkozás esetén a 2019/20-as tanévben szervezett lakossági tanfolyami órákon. 

 

 

Az órák felépítése  

Óráink ötvenöt percesek, és a következő módon épülnek fel:


45-50 perc fő rész, amelyben a gyerekek tudásszintjüknek megfelelő, lehetőségekhez mérten homogén csoportra osztva sajátítják el az úszás tudományát, majd  5-10 perc szabad játékkal fejezzük be az órát.
 
 
 
 
 

Fontos tudnivalók

 

Kérjük Önöket, hogy az egyedül öltözni nem tudó gyermekeiket a kísérő szülőnemének megfelelő öltözőbe kísérjék, és vegyék figyelembe az öltözőajtókon az Intézmény által elhelyezett felhívást annak érdekében, hogy nagyobb tanítványaink is nyugodtan öltözhessenek.

   

Bizonyos helyzetekben előfordulhat, hogy a szülői jelenlét nem kedvez az oktatás folyamatának, amit jelezni szoktuk a szülőknek. Ilyenkor kérjük, tegyenek eleget kérésünknek, és hagyják el a medenceteret, mi „csak” a legjobbat akarjuk a gyerekeknek.

 

A tanfolyamainkon szükséges felszerelések: papucs, törülköző, fürdőruha, úszósapka.

 

 

 

 A medencetérben és az öltözőkben étkezni, és utcai cipőben belépni, és tartózkodni tilos, ezért kérjük a kísérők is hozzanak maguknak papucsot!

  

Az öltözőkben étkezni tilos.

 

 

 Az öltözőben hagyott ruhákért, értékekért, felszerelésekért nem tudunk felelősséget vállalni!

  

A tanfolyam megkezdése előtt kérjük, olvassák el az Intézmény házirendjét, amit honlapunkon (www.baluswim.hu) a „Tudnivalók” menüpont alatt találnak.

  

Az intézmény teljes területén tilos a dohányzás!

 

 

 

 

Jelentkezés, beiratkozás

 

Érdeklődni a tanfolyamokkal kapcsolatban folyamatosan tudnak az alábbi elérhetőségeken:

 

E-mail:   baluswim@gmail.com

Visontai Balázs: 06 20 523 7771

Egervári Hajni: 06 20 523 7505

 

Beiratkozni az elektronikus ONLINE ŰRLAP kitöltésével majd beküldésével, vagy az úszásórákat tartó kollégáktól (az órák előtt vagy után) átvehető/átadható JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével, és minimum 50% előleg befizetésével, illetve átutalásával tudnak a szabad helyek erejéig.