Eredményeink

  

A Balu Sport Egyesület öttusázói rendszeresen indultak és indulnak korosztályos versenyeken, amelyekről több alkalommal jó helyezésekkel, sokszor saját legjobb addigi eredményeiket túlszárnyalva tértek haza. 

 

Minden eredmény felidézésének, vizsgálatának megvan a maga tanulsága és számos alkalommal öröme is. Ebben segítünk - a teljesség igénye nélkül - a fontosabb megmérettetések eredményeinek, jegyzőkönyveinek közzétételével.

A versenyek jegyzőkönyveit a versenyek nevére vagy a megadott hivatkozásra kattintva tudják megnyitni.

 

  

ELIT Bajnokság, 2018. október 6.

A BALU SE öttusa csapatának 4 tagja vehetett részt az ELIT bajnokságon. Ennek a versenynek az a különlegessége, hogy korosztályonként csak az éves munkája és eredményei alapján kiválasztott a legjobb 16 fő versenyző vehet részt. 

Csapatunk tagjai és elért helyezéseik:
 
Bieber Maja 16.
Holló Martin 15. 
Tory Andris  12.
Tory Kata 1.

Köszönjük szépen minden szülő türelmet és támogatását, valamint edzőink, Hellner Donáta és Korach Judit odaadó munkáját!
 

 

 

 

 Laser Run Világbajnokság, Dublin, 2018 szeptember

 

 

Aranyérmet nyert a Haraszin Linda és Tory Andris váltó az U13-as korosztályban, a Kállai-Simóka Nóri és Solt Matyi  váltó pedig az előkelő 6. helyet szerezte meg.

 

A több, mint 20 nemzet 450 versenyzőjének részvételével rendezett világbajnokság egyéni számaiban is derekasan helytálltak Egyesületünk sportolói. A legtöbbjük javított egyéni legjobbján, Solt Maja 33. Solt Matyi 9. Tory Andris 18. Tory Kata pedig 9 évesen világbajnoki 5. helyet szerzett. 

 

Gratulálunk nekik és nagyon büszkék vagyunk rájuk! Köszönet a felkészítő edzőknek Hellner Donátának és Németh Richárdnak, továbbá mindenkinek, aki hozzájárult versenyzőink sikeréhez! 

 

A Magyar Öttusa Szövetség összefoglalóját a Világbajnokság egyéni versenyszámairól itt olvashatja, a váltókról szólót pedig ide kattintva láthatja. 

 

 

  

 

Öttusa Országos Bajnokság, Budapest, július 28-31. 

 

A BALU SE öttusázói a kánikula ellenére is remekül szerepeltek az országos bajnokságon. Nagy öröm, hogy egyéniben Tory Kata ezüstérmet, Solt Matyi (akit a Honvéd készített fel) bronzérmet, és a Bieber Bendegúz - Solt Matyi váltó szintén bronzérmet szerzett. Köszönöm szépen kollégáimnak, a Budapesti Honvéd öttusa szakosztályának, a RokonSportnak, és a gyermekek szüleinek segítségét!

 

07.28. Kéttusa OB egyéni jegyzőkönyv:
https://drive.google.com/…/15wTDjy3X-iWCmdvHZXwZ03reo…/view…

 

07.29. Kéttusa OB váltó jegyzőkönyv:
https://drive.google.com/…/13rd5qmY0PPiDXbdLGInTs2ziT…/view…

 

07.30. Háromtusa OB egyéni jegyzőkönyv:

https://drive.google.com/…/1YAUxqJyfljdffTnTOy-YQdOo5…/view…

 

07.31. Háromtusa OB váltó jegyzőkönyv:
http://www.pentathlon.hu/eredmenyek-reszletes/1134/

 

 

 

MK4, Ludovika, 2018. május 25.

 

 Remekelt az U15-U17 korosztály versenyén a BALUSWIM csapata. Czeiler Lili lövészetben remek eredményt ért el, Solt Maja úszásban, Bieber Bendegúz pedig mind úszásban, mind kombiban javított az egyén legjobbján. 

Gratulálunk Nekik és edzőiknek!
 
 
A verseny JEGYZŐKÖNYVE
 
 
 

 

Magyar Kupa forduló, Kecskemét, 2018. május 7.

 

A Világkupa versennyel párhuzamosan egy Magyar Kupa fordulónak is otthont adott Kecskemét, ahol Czeiler Lili, Solt Maja és Bieber Bendegúz is a várakozásainknak megfelelően szerepelt. Czeiler Lili úszásban az eddigi legjobb eredményén is javított. 

 

A verseny JEGYZŐKÖNYVE


 

 

MK3 forduló, Csepel, 2018. május 12-13.

 

A 9 - 13 éves korosztályban Tory Kata első lett, ugyanitt Bieber Maja javított legjobbján és a mezőny első harmadában végzett (23/69). Vigassy Gergő - aki nemrég igazolt hozzánk - megúszta egyéni legjobbját, mint ahogy Kelemen Ádám is. Holló Martin a mezőny 51 indulójából a 29. helyet tudta megszerezni. Tory András minden tekintetben remekelt, javított egyéni legjobbján úszásban és törött lábujjal futotta végig a távot, ahol 9. lett a 39 fős mezőnyben, így a közelébe került az ELIT bajnokságnak. Ugyanebben a korosztályban Csányi Péter 39. lett. A verseny másnapján a Czeiler - Solt váltó 9. helyezést ért el! 

Köszönjük szépen versenyzőinknek a remek eredményeket, a szülőknek az áldozatos támogatást, és kollégáimnak a segítséget, az odaadó felkészítést!

 

 A verseny JEGYZŐKÖNYVE 05.12.


A verseny JEGYZŐKÖNYVE 05. 13.


 

 

 

Két- és Háromtusa Országos Bajnokság, Törökbálint, 2016.10.06-07

 

 

 

Kéttusa Országos Bajnokság, Hódmezővásárhely, 2016.10.01-02.

 
 
 
 

Két és Háromtusa Országos Bajnokság, Mór 2015.10.02-03. 

 

Versenyzőink 2 ezüst és 2 bronzéremmel tették emlékezetessé számunkra a 2015. október elején, Móron megrendezett Két és Háromtusa Országos Bajnokságot. Szakosztályunkat 14 versenyző képviselte az 575 fős mezőnyben. Az U15-ös csapat és az U15-ös fiú váltó ezüstéremmel, az ifi "B" Mix és az U14-es fiú váltó pedig bronzéremmel tért haza a megmérettetésről.  

 A verseny teljes jegyzőkönyve ITT  tekinthető meg.

 

   

 

 

 

Decathlon Háromtusa MK Székesfehérvár, 2016.03.18.

 

A BSE öttusázói remek teljesítményt níújtottak a Székesfehérváron megrendezett Decathlon Háromtusa MK 1. fordulójában. A Verseny jegyzőkönyve  ITT található.

 

 

  

 

 

 Pontszerző eredmények összesítése 2014 óta

 

Összesítettük a BALUSWIM SE öttusázói által 2014 őszétől elnyert pontszerző helyeket, amelyek ide kattintva megtekinthetőek.