Eredményeink

  

A Balu Sport Egyesület öttusázói rendszeresen indultak és indulnak korosztályos versenyeken, amelyekről több alkalommal jó helyezésekkel, sokszor saját legjobb addigi eredményeiket túlszárnyalva tértek haza. 

 

Minden eredmény felidézésének, vizsgálatának megvan a maga tanulsága és számos alkalommal öröme is. Ebben segítünk - a teljesség igénye nélkül - a fontosabb megmérettetések eredményeinek, jegyzőkönyveinek közzétételével.

A versenyek jegyzőkönyveit a versenyek nevére vagy a megadott hivatkozásra kattintva tudják megnyitni.

 

 

 

MK4, Ludovika, 2018. május 25.

 

 Remekelt az U15-U17 korosztály versenyén a BALUSWIM csapata. Czeiler Lili lövészetben remek eredményt ért el, Solt Maja úszásban, Bieber Bendegúz pedig mind úszásban, mind kombiban javított az egyén legjobbján. 

Gratulálunk Nekik és edzőiknek!
 
 
A verseny JEGYZŐKÖNYVE
 
 
 

 

Magyar Kupa forduló, Kecskemét, 2018. május 7.

 

A Világkupa versennyel párhuzamosan egy Magyar Kupa fordulónak is otthont adott Kecskemét, ahol Czeiler Lili, Solt Maja és Bieber Bendegúz is a várakozásainknak megfelelően szerepelt. Czeiler Lili úszásban az eddigi legjobb eredményén is javított. 

 

A verseny JEGYZŐKÖNYVE


 

 

MK3 forduló, Csepel, 2018. május 12-13.

 

A 9 - 13 éves korosztályban Tory Kata első lett, ugyanitt Bieber Maja javított legjobbján és a mezőny első harmadában végzett (23/69). Vigassy Gergő - aki nemrég igazolt hozzánk - megúszta egyéni legjobbját, mint ahogy Kelemen Ádám is. Holló Martin a mezőny 51 indulójából a 29. helyet tudta megszerezni. Tory András minden tekintetben remekelt, javított egyéni legjobbján úszásban és törött lábujjal futotta végig a távot, ahol 9. lett a 39 fős mezőnyben, így a közelébe került az ELIT bajnokságnak. Ugyanebben a korosztályban Csányi Péter 39. lett. A verseny másnapján a Czeiler - Solt váltó 9. helyezést ért el! 

Köszönjük szépen versenyzőinknek a remek eredményeket, a szülőknek az áldozatos támogatást, és kollégáimnak a segítséget, az odaadó felkészítést!

 

 A verseny JEGYZŐKÖNYVE 05.12.


A verseny JEGYZŐKÖNYVE 05. 13.


 

 

 

Két- és Háromtusa Országos Bajnokság, Törökbálint, 2016.10.06-07

 

 

 

Kéttusa Országos Bajnokság, Hódmezővásárhely, 2016.10.01-02.

 
 
 
 

Két és Háromtusa Országos Bajnokság, Mór 2015.10.02-03. 

 

Versenyzőink 2 ezüst és 2 bronzéremmel tették emlékezetessé számunkra a 2015. október elején, Móron megrendezett Két és Háromtusa Országos Bajnokságot. Szakosztályunkat 14 versenyző képviselte az 575 fős mezőnyben. Az U15-ös csapat és az U15-ös fiú váltó ezüstéremmel, az ifi "B" Mix és az U14-es fiú váltó pedig bronzéremmel tért haza a megmérettetésről.  

 A verseny teljes jegyzőkönyve ITT  tekinthető meg.

 

   

 

 

 

Decathlon Háromtusa MK Székesfehérvár, 2016.03.18.

 

A BSE öttusázói remek teljesítményt níújtottak a Székesfehérváron megrendezett Decathlon Háromtusa MK 1. fordulójában. A Verseny jegyzőkönyve  ITT található.

 

 

  

 

 

 Pontszerző eredmények összesítése 2014 óta

 

Összesítettük a BALUSWIM SE öttusázói által 2014 őszétől elnyert pontszerző helyeket, amelyek ide kattintva megtekinthetőek.